in

Lepšu haljinu skoro nismo videli:

Lepšu haljinu skoro nismo videli:
Lepšu haljinu skoro nismo videli:

Glumica nosi puter žutu, raskošnu haljinu modne kuće Guči. Oko vrata je nosila neverovatno bogatu dijamantsku ogrlicu koja se savršeno uklapala u njen izgled, čineći je boginjom glamura. Uz ovu neverovatnu haljinu Džesika je obukla plašt koji joj je dao jedinstvenu notu.

 

 

E sad, ako bacite pogled na modne piste i instagram profile slavnih trendseterki ili kolekcije modernih brendova, brzo će vam postati jasno koja boja je hit prolećne i letnje sezone. Reč je o nežnoj, lepoj i suptilnoj nijansi koja je nazvana puter žuta, s obzirom na to da podseća na toplu, svetlu boju putera.

Ovo je pastelna, nenapadna nijansa, koja se umnogome razlikuje od jarkožute, pre svega jer se ponaša kao neutralna, odnosno lako se kombinuje sa mnogim drugim bojama.

 

 

 

Puter žuta je dovoljno drugačija da zadovolji dame koje vole boje, a opet je dovoljno neutralna za one koje ne vole šarenilo u svom ormaru. U zavisnosti od toga kako je iskombinujete i kakav stil imate, ova nijansa može da bude elegantna, sofisticirana, ali i vesela, ležerna, koketna, pa čak i kancelarijska.

 

 


Autorska prava NajZena / Tekst / Slika / Video /