in

Kombinacije boja koje uvek izgledaju otmeno i skupo: U ovim stajlinzima nema greške

Priča stara koliko i vreme, ali zvuči istinito. Ne morate trošiti mnogo novca na svoju odeću da bi izgledala moćno i skupo. 

Ukoliko želite da uvek izgledate skupo, uzmite u obzir sledećih nekoliko outfita koji mogu biti vaša zvezda vodilja ovog proleća, ali i kasnije. Jer neke od kombinacija boja nikada neće izaći iz mode. 

1. Crna + bela

Iako su nam raskošne boje, šareni printovi i upečatljivi aksesoari uvek prva asocijacija na leto, sve što nam je nekad potrebno jeste povratak u svedenije kombinacije boja. Jedna od njih je svakako crno-bela od koje je teško pronaći bezvremeniju. Ove sezone, piste su bile preplavljene monohromatskim izgledom, s dominacijom bele u odnosu bele i crne.

 

 

2. Narandžasta + krem

Možda je neočekivano, ali svetle nijanse mandarine uvek dolaze na svoje tokom toplijih meseci. Za iskorišćavanje punog potencijala predlažemo da je kombinujete sa krem nijansama za dodatnu luksuznu privlačnost.

 

 

3. Plava + žuta

Iako na prvu pomisao kombinacija plave i žute zvuči kao riskantan potez, ukoliko dodate puderaste, meke plave tonove zasigurno će rezultat biti neodoljiv i chic look.

 

 

4. Bela + zelena

Univerzalna, a opet tako klasična i elegantna, bela je sve samo ne dosadan izbor boje. Uparivanje sa bilo kojom vibrantnijom i dominantijom bojom uvek izgleda tako skupo.