in

Jesi li krenula na maturu ili svoje venčanje: Zamolila sam goste da dođu u belom, pa su me svi napali zbog jednog detalja

Kamil Leskaj, Amerikanka koja je iznenadila goste svojim roze venčanicom na svadbi, postala je predmet kritika na TikToku. Kamil je čuvala haljinu kao tajnu sve do svog velikog dana, a sada je odlučila da je pokaže na ovoj društvenoj platformi. Iako su gosti na venčanju izgledali oduševljeni, korisnici TikToka su imali malo drugačije mišljenje.

 

 

Na snimku, Kamil je pokazala trenutak kada je otkrila svoju roze venčanicu, koja je bila izgužvana i ukrašena vezenim ružama. Uz fotografiju, mlada je napisala: “Otkrivam venčanicu! Nijedna osoba je nije videla do tog dana, ali se isplatilo čekati.” Na snimku su se takođe mogle videti njene drugarice i deveruše obučene u belo. Međutim, neki korisnici TikToka su bili kritični u svojim komentarima.

Jedna osoba je napisala: “Izgleda kao haljina za maturu! Moj najveći strah je biti deveruša i morati glumiti oduševljenje ako neko dođe u takvoj haljini!” Druga osoba je podržala tu ideju dodavši: “Ipak, ako je srećna na svom danu, trebamo je podržati.” Treći korisnik je komentarisao: “Treba privući pažnju na sebe na poseban dan!” prema informacijama sa NY Posta.

Iako je Kamil izazvala različite reakcije na TikToku, na kraju je najvažnije da je ona bila srećna sa svojim izborom venčanice na dan svog venčanja.