in

Jednostavne a lepe frizure koje možete odabrati za posao

Zablistati svaki dan na poslu nije nimalo lak zadatak, a frizura tu zadaje najviše muke. Ne brinite, donosimo predloge elegantnih i ženstvenih frizura za posao s kojima nećete proći neprimećeno.

Pletenica 

Neke pletenice mogu izgledati previše ležerno da bi bile idealne frizure za posao. Budite verni klasičnim, jednostnostavnim uzorcima francuske pletenice. Ukoliko imate kosu u bojama ombrea, učiniće vašu pletenicu još lepšom.

Talasasta kosa

Talasi su uvijek u modi i odgovaraju uz bilo koju odjevnu kombinaciju. Odličan način da ih kreirate je uz pomoć pegle za kosu. 

Konjski rep

Popodne sa takvom frizurom možete biti u kancelariji, a uveče možete da izađete na sastanak. Zašto da ne?

Kada se pojavite sa konjskim repom, izgledaćete kao da ste izašli iz frizerskog salona, a ustvari, nema ništa jednostavnije.

Uvijeni pramenovi sa niskim repom

Nakon obaveznog raščešljavanja, odmah uz razdeljak počnite da uvijate kosu, od lica prema potiljku. Uzimajte nove pramenove koji se nalaze uz lice. Zajedno sa prethodnim uvijajte nazad. To radite sve dok ne dođete do korena vrata. Zakačite kosu nekom većom šnalom dok postupak ne ponovite i sa druge strane. Za dodatni volumen, kosu iz repa blago natapirajte.

Neuredna punđa

Visoka punđa zečica, sladak je i klasičan primer frizure koju možete bez problema napraviti za posao. Pogodna je za poslovne kežual varijante. Uglađena i sofisticirana, a istovremeno moderna i opuštena.