in

Farmerke za kojima su poludele žene u Srbiji: Nose ih i Ana Ivanović, Nataša Bekvalac i Džej Lo, a fora je tome što savršeno stoje svima

Butici su preplavljeni modelom sa zvonastim nogavicama, a čini nam se da nema devojke koja već nije nabavila ovakve farmerke

I slavne lepotice i trendseterke “poludele” su za ovim modelom, pa smo tako u njima videli brojne holivudske dame, ali i one sa domaće javne scene. Anastasija Ražnatović, Tamara Kalinić, Dragana Mićalović, Nikolina Pišek, Zorana Jovanović… sve one rado nose farmerke zvonastog kroja.

I Ana Ivanović ih obožava, a omiljene su joj zvonaste farmerke od svetlog teksasa sa iscepanim detaljima na kolenima, a nosi ih uz patike i sladak, bež pulover. Proslavljena teniserka ih je izvadila iz ormara za opuštanu šetnju gradom, a one i jesu prvenstveno namenjene za urbana, kežual izdanja i najbolje izgledaju u takvim varijantama.

 

Teksas zvoncare su šik model koji dobro pristaje većini dama, a lako se kombinuju i čine svaku kombinaciju manje klasičnom, a više urbanom. Kada ih nosite uz sako i košulju one su idealan izbor za posao, a ako ih ponesete uz topli džemper, jednostavnu majicu ili rolku pretvaraju se u udoban komad za svakodnevnu šetnju ili kafu sa prijateljicama. Jedne je za sebe odabrala i Džej Lo.

Profimedia

 

 

Zvonaste pantalone karakteriše uglavnom dublji struk, a do kolena prate liniju tela, kada nogavice počinju da se šire. Postoji još jedna verzija ovog modela, a reč je o onom kada se nogavice šire od samih butina. Oba su veoma tražena i nosiva, pa se jednostavno opredelite za one koje vam bolje pristaju.

I ne moraju da budu od teksasa, ove koje nosi Nataša Bekvalac su savršene.