in

Farmerke Olivije Vajld – Najžena

Umorni ste od uvlačenja u uske farmerke? Imamo dobre vesti za vas, po ugledu na Oliviju Vajld.

Na nedavnom događaju za ,,Baby 2 Baby” i ,,Huggies”, ​​glumica je nosila par farmerki sa širokim nogavicama. Široki donji porub bio je inspirisanom 70-im godinama.

Vajldova nije jedina obožavateljka ovog modela farmerki, jer su Dženifer Lopez i Mindi Kaling takođe nedavno primećene u njima.

 

Kako prenosi People, farmerke širokih nogavica  imaju efekat izduživanja nogu koji poboljšava vaš oblik, a opušteni kroj daje bolji protok vazduha od užih modela.

Bez obzira da li volite široke ili kratke farmerke, sa visokim strukom ili nešto između, uvek možete pronaći par lepih farmerki koje odgovaraju vašem stilu.

Voli ih i Gvinet

Podsećamo, Gvinet Paltrou je iznela sličan par tokom nedavne šetnje sa svojim mužem, Bredom Falčukom. 

Njene prozračne farmerke sa širokim i kratkim nogavicama, koje su tako udobne i praktične za proleće. Kraća silueta poboljšava prozračnost, a istovremeno vam omogućava da pokažete svoje sandale, bele patike ili, u njenom slučaju, čizme.

Uz farmerke, Paltrou je nosila ležerni top sa prugama. Obukla je veliku laganu tamnoplavu jaknu i dopunila odeću crnim čizmama, koje sve žene treba da imaju ove sezone.

Dženifer bira malo uže

Dženifer Garner je, s druge strane, izabrala za nijansu uži par. Zvezda filma ,,Danas 13, sutra 30″ je izašla u šetnju sa svojim dečkom Džonom Milerom, i izgledala je prelepo.

Nosila je šareniju verziju jedne od svojih osnovnih stvari- prugasti džemper, i udobne farmerke kako bi se uklopila sa Milerom.

Takođe je izabrala patike koje su imale male zelene detalje i savršeno se uklapale uz njen džemper. 

 

Bonus video:

 

 

 

 

 

Autorska prava NajZena / Tekst / Slika / Video /