in

Chanel “tatine” sandale su mega hit ovog leta: Našli smo im jeftiniju zamenu, uštedećete 1.200 evra, a žene će ih obožavati

Ovog leta definitivno najveći trend predstavljaju “tatine” sandale koje su u potpunosti zavladale i nose ih sve vodeće trendseterke. Dopadao se ovaj model nekom ili ne, nema sumnje da mega popularan. Trendseterke su već pokazale kako da ih uklopite sa onim što imate u garderoberu, da to budu kombinacije u kojima ćete definitivno biti primećeni. 

 

 

Pošto ove sandale potpisuje Chanel, za njih biste morali da izdvojite od 1.170 do 1.300 evra, što nije nimalo mala cifra. 

 

 

Ali žene mogu da odahnu pošto su se pojavile u mnogo jeftinijoj varijanti. Naravno, modna kuća Zara je izbacila model koji je fantastičan, uslovno rečeno kopija originalnih. 

 

 

Zarine sandale neverovatno podsećaju na originalne, a idealne su za kombinovanje.Svakako da je ono što najviše privlači njihova cena.

 

 

Ovako nešto nije iznenađenje s obzirom da “high street” brendovi rado prave balans između trendy dizajnerskih modela i prihvatljivijih opcija, te je ovaj model od tvida nešto na šta definitivno treba da obratite pažnju