in

Boginja STILA sa Benom zasijala kao anđeo: Ovako izgleda haljina koja liči na VENČANICU u kojoj je Dženifer premoćna

 

Ben i Džen nisu skidali ruke jedno s drugoga, a svima je bilo jasno da su na sedmom nebu.

Par se grlio, nežno dodirivao i gledao zaljubljenu, a leptirićima u vazduhu doprinela su i njihova prefinjena izdanja u kojima su izgledali baš kao da su krenuli na sopstveno venčanje!

Profimedia

 

Naime, Ben je izgledao otmeno u dobro skrojenom tamnoplavom odelu i beloj košulji, te crnom kaputu i lakovanim, elegantnim cipelama, no sve poglede je, očekivano, ukrala Džej Lo u preslatkoj haljini koja lagodno može da prođe i kao venčanica!

Profimedia

 

Lepa, asimetrična, kratka kreacija od bele čipke sa dugačkim rukavima zapravo i pripada kolekciji venčanica koju potpisuje dizajner Đambatista Vali, a latino divi je pristajala savršeno, baš kao da je šivena za nju.

Profimedia

 

Toaleta je istakla njene izvajane, zategnute noge, a izdanje je zaokružila prelepim salonkama u boji šampanjca ukrašenim cirkonima i perjem, kao i neobičnom clutch tašnicom sa trodimenzioniranim cvećem.

Sofisticiranom, šik izdanju doprinela je i ženstvena, nežna šminka koju je pevačica nosila, te duga, bujna kosa i diskretne dijamantske minđuše.

10 godina mlađi: BEZ estetske hirurgije i preskupih preparata, potrebni su vam samo PRSTI i DLANOVI, a rezultati će biti vidljivi za 14 dana

Kakav trik sa TIK TOKA: Muškarac je svim ŽENAMA održao LEKCIJU, ovako se POKRIVAJU SEDE!