in

Biserni nokti su najtrendi manikir ovog leta: Dovoljan je jedan pogled da shvatite zašto se svi zaljube u nokte koji deluju tako glamurozno

Nema sumnje da su hromirani nokti jedan od najvećih trendova sezone. Još od prošle godine kada ih je prva ponela Hejli Biber, manikir sa zavodljivim, decentnim šljokicama zaludeo je  sve trendseterke. 

Iako su se bazne nijanse neznatno menjale, poslednjih nedelja jedna nijansa postala je najtraženija po salonima, a koliko je popularna svedoči i to što ju je ponela i naša najpoznatija influenserka Tamara Kalinić i to u trenutku kada ju je zaprosio dugogodišnji dečko.

 

 

Njeni nokti koji “vrište” skupo samo su dodatno inspirisali i druge it devojke da se odluče za biserno baby pink manikir. 

 

 

Šta ovakve nokte čini toliko posebnim?

Na prvom mestu, osim što manikir izgleda skupo i luksuzno, dobro pristaje svim oblicima i dužinama noktiju, a posebno lepo deluje kada je koža tamnija. 

 

 

Ova nijansa čini i ruke mlađim, zbog čega se posebno preporučuje ne samo mladim devojkama, već i damama u zrelim godinama.

 

 

U nastavku pogledajte neke trendy primere trenutno najpopularnijeg bisernog baby punk manikira i različite nijanse ružičaste koje su trenutno broj jedan.