in

Zvezda “Čuvara plaže” grmi kako izgleda: Zanosna plavuša se slikala u prepoznatljivom kupaćem kostimu i zapalila internet

Američka glumica i zvezda serije “Čuvari plaže” Dona Deriko vratila je svoje obožavatelje u neka prošla vremena kad se fotografisala u prepoznatljivom crvenom kupaćem kostimu koji ju je proslavio pre puno godina.

Čuvari plaže” bila je serija koja je devedesetih brojne prikovala uz male ekrane, a osim Pamele Anderson koja je ostala najpoznatija iz franšize, istaknula se i Dona Deriko.

Ovog puta Dona je svoje obožavatelje vratila u te dane te objavila fotografiju na kojoj pozira u jednodelnom crvenom kupaćem kostimu.

 

 

Mnogi su odmah primetili da Dona i danas ima figuru baš kao u mladim danima, a uprkoa tome što ima 55 godina, izgleda zavidno dobro.

Kako Doni stoji kupaći danas?

Ipak, jedan deo tijela na njoje drugačiji, a to je lice. Iako dosad nije priznala da li se podvrgnula estetskim zahvatima, jednom je otkrila da dobro izgleda zbog biljne ishrane koje se pridržava i da je veganstvo za nju bilo pravo otkriće.

 

 

Dona je u životu nekoliko puta pozirala za magazin Playboy, skinula se do kraja kako bi prikupila novac za spašavanje žrtava trgovine ljudima, školovanje ranjivih ljudi i pomaganje preživelima da se vrate samostalnom životu.

I dalje se bavi glumom, a među poslednjim filmovima koje je snimila su “116 MacDougal” i “Escape from Area 51”.

BONUS VIDEO: