in

Žena ima 93 godine i tvrdi da bolje izgleda nego sa 50: “Ovo su pet tajni mog izgleda i zdravlja”

Ova 93-godišnjakinja pokazuje svetu kako se bori protiv starenja. Ona veruje da izgleda bolje nego sa 50 godina, a sve je to zahvaljujući nekim svojim pravilima kojih se bez izuzetka pridržava.

Vellness konsultant, koji se nalazi pod profilom @colostrum.health na TikTok-u odlučila podeliti svoje savete kako i u starosti zadržati mladolikost duha i tela.

„Ovo je pet holističkih zdravstvenih tajni zbog kojih sa 93 godine izgledam mlađe nego sa 50“, napisala je ona u galeriji. Najviše na njenoj listi bio je tonik za vitalnost i imunitet: pije sok od đumbira i limuna svako jutro na prazan stomak.

Ako imate problema sa ožiljcima od akni ili tamnim flekama na koži, rekla je da će nanošenje sirovog krompira na područja dva puta dnevno pomoći da se smanje. Osim kože, zdrava joj je i kosa. „Domaće ulje ruzmarina je jedini način da vratite zdravu kosu ako ste je ikada farbali ili izbeljivali“, rekla je ona, tvrdeći da je metoda daleko bolja od proizvoda kupljenih u prodavnici.

Njeno telo je takođe vitko i zategnuto – i rekla je da je to kako kaže zahvaljujući mleku.

“Kravlje mleko ima najmoćniji oblik hranljivih sastojaka koji mi je pomogao da održim zdravu težinu i prestanem da se nadimam. Ako bih morala da izaberem jednu stvar kojoj dugujem zdravlje i lepotu u ovim godinama, to bi bilo ovo”, dodaje ona, prenosi Sun.

A pošto se i ona iznutra dobro oseća, otkrila je kako to uspeva da održava.

“Ako se borite da održite visok nivo energije i fokusirate se tokom dana, kafa od pečuraka će vam promeniti život”, preporučuje ona.