in

Užasan RAZVOD nekadašnjeg zlatnog para: Ćerka traži da se ocu zabrani prilaz, bivša želi osvetu

Jedna od najlepših holivudskih ljubavnih priča pretvorila se u noćnu moru, kojoj se kao da se ne nazire kraj. Glumački par Alis Evans i Joan Grafad upoznali su se na snimanju popularnog filma ‘102 Dalmatinca’ iz 2000. godine. Zaprosio ju je u novogodišnjoj noći 2006, a venčali su se 14. septembra 2007. u Meksiku. Par je želeo porodicu, zbog čega je Alis otišla na medicinski potpomognutu oplodnju. S vremena na vreme je javno govorila o svojoj borbi da se ostvari u ulozi majke.

Dobili su ćerku Elu 2009. godine nakon jedne runde ove medicinske procedure. Da bi dobila drugu ćerku Elsi, koja je rođena 2013. godine, glumica je morala da prođe kroz osam krugova veštačke oplodnje. Alisina porodica je bila na prvom mestu i ona se posvetila ćerkama, dok je Joan nastavio da gradi svoju karijeru. Porodična idila trajala je do januara 2021. godine, kada je Alis emotivnom i dramatičnom objavom na Tviteru otkrila da se njih dvoje razvode, koju je od tada izbrisala.

Shutterstock

 

„Moj voljeni muž, koji je moja srodna duša već 20 godina, Joan Grifad, najavio je da će sledeće nedelje napustiti porodicu. Naše ćerke i ja smo veoma zbunjene i tužne. Rekao je da nas napušta jer me više ne voli. Tako mi je žao”, navodi se u objavi.

Ono što je usledilo moglo bi se uporediti sa bilo kojom sapunicom, a Alis je retko propustila priliku da emituje svoj prljav veš na društvenim mrežama i obruši se na svog sada bivšeg muža nakon što je saznala da ima novu devojku, Bjanku Volas, 20 godina mlađu od nje, sa kojim je navodno i varao. Ispostavilo se da je nakon što mi je dve godine govorio da sam loša osoba i da nisam uzbudljiva i da više ne želi seks sa mnom i da želi da bude na snimanju u inostranstvu…bio je u vezi meni iza leđa tri godine. Srećno, Bjanka“, napisala je glumica na Tviteru. Naljutio ju je potez njenog supruga koji je na Instagramu potvrdio ljubav sa Bjankom. „Hvala što ste mi vratili osmeh na lice“, napisao je.

shutterstock

Shutterstock

 

Iako je Alisa često imala ispade, Joan je uglavnom ćutao, ali je u avgustu zatražio zabranu prilaska bivšoj supruzi zbog nasilja u porodici. U zahtevu, koji je podneo sudu, želi da glumica ne prilazi ni njemu ni njegovoj devojci Bjanki ni na 100 metara. Alisa neće smeti da mu priđe tri godine niti da ga pominje na društvenim mrežama. Takođe joj nije dozvoljeno da objavljuje privatne poruke njihovih ćerki Eli i Elsi koje im šalje Grifad. „Joan nije imao izbora osim da započne pravnu bitku protiv Alis. Postala je sve nestabilnija i pokušavala je da uništi njegovu karijeru pokazujući svoj karakter. Nada se da će ovim potezom staviti tačku na to“, rekao je izvor blizak glumcu za Dejli mejl.