in

“Ti si prodana duša”: Bili Ajliš žestoko odgovarila hejterima koji je razapinju samo zato što je postala “ženstvena”

– Provela sam prvih pet godina svoje karijere potpuno uništena od strane vas budala zbog toga što sam “muškobanjasta”.Konstantno su mi govorili da bih bila privlačnija ako se ponašam kao žena – napisala je Bili i dodala:

-Sada kada se osećam dovoljno prijatno da nosim bilo što što je makar malo ženstveno ili usko, vi kažete da sam se promenila i da sam prodana duša. Vi ste pravi idioti – nastavila je, nazivajući svoje kritičare “budalama” koji treba da “puste žene da odmore”.

– Takođe, ženstvenost ne znači slabost. Poljubite me tamo gde ne treba svi vi koji mrzite žene i koji ste čudaci  – napisala je Bili. 

Printscreen/Instagram

 

 

 

Kako je objasnila, ono što je “pomalo zastrašujuće” na internetu je “koliko lako povjerujete”.

– Šta god pročitam na internetu, ja verujem. Ja!  A znam da je to glupo i da ne bih trebala to da radim jer imam dokaze da nije sve istina. Skoro ništa nije istina”, rekla je.  – To su, kao, sitne stvari, male bele laži, koje prođu pored svih, ali svako veruje.

Bili je takođe pomenula jedan  video u kojem je nazvana “groznom osobom” i opisala svoj način razmišljanja kada ga je videla.

– To je bio veoma ozbiljan video. Osoba je delovala uravnoteženo i govorila je sve te stvari o meni. Pitam se ima li načina da se tome stane na put. Ja znam da ja ne umem da se izborim sa svim tim i to mi ekstremno teško pada – ispričala je veoma uznemirena Bili.