in

Svađe Kejt i Vilijama – Najžena

Princ od Velsa Vilijam i njegova lepša polovina princeza Kejt Midlton u braku su više od 10 godina.

Iako su “plave krvi”, kao i svi, i oni su ljudi od krvi i mesa i ne teče im samo med i mleko, kako se nama to često čini. I oni imaju razmirice u braku, svađe i uspone i padove, a kraljevski stručnjak Robert Džobson otkriva kakva je situacija kod njih, piše “Mirror”.

Naime, on kaže da oboje daju onoliko koliko dobijaju, odnosno da nijedno od njih nije dominantno u odnosu na onog drugog.

– Njihove svađe su kratke i daju koliko mogu – kaže Džobson u knjizi “William at 40: The making of a Modern Monarch”, koju je objavio 2022. godine.

On je u toj knjizi otkrio da imaju jaku partnerstvo, da su zaljubljeni, ali da imaju različite pristupe kada su u pitanju nesuglasice.

– Kada se svađaju, Vilijam malo povisi ton, dok je Kejt mirnija. To se događa kada se ne slažu, ali oboje znaju da to kratko traje i bura se brzo stiša. Ona ima veliki smirujući uticaj na njega, a sve zbog njenog vaspitanja u srednjoj klasi. Srećni su zbog uspeha jedno drugog i nema ljubomore među njima.

Podsećamo, oboje su otvoreno pričali o njihovom prvom susretu i to kako je ona pocrvenela, a on odmah osetio “nešto posebno” u vezi sa Kejt.