in

Stranci objavili vodič kako da osvojite Srpkinju: Evo koje su najveće greške koje momak može da napravi ako želi da zavede našu devojku

Srbija je mala država na Balkanskom poluostrvu, čije se stanovništvo istorijski formiralo pod uticajem jezika i kulture Južnih Slovena. Srpski mentalitet bio je pod uticajem keltske, starogrčke i starorimske civilizacije, uz primese mediteranske i ruske tradicije. Kao rezultat toga, nastalo je mišljenje da su Srpkinje među najlepšima na svetu, a njihova atraktivnost može da se takmiči sa svetskim standardima lepote – reči su kojim počinje članak.

Shutterstock

 

 

Ovako glasi vodič koji strance uči kako da osvoje Srpkinju:

Mnogi muškarci iz celog sveta obraćaju pažnju na Srpkinje. Srbi spadaju u najviše narode na svetu i prosečna visina žene u Srbiji je 167 centimetara. Uz to, Srpkinje mogu da se pohvale dugim nogama i raskošnim figurama, imaju zavodljiv pogled i ženstvene su. Svoje atribute vole da istaknu atraktivnom odećom i štiklama.

Kako dalje pišu, Srpkinje su otvorene za nova poznanstva i rado komuniciraju sa različitim ljudima. Obično vrlo lako nalaze zajednički jezik sa drugima, bez obzira na godine, pol i nacionalnost. Srpkinje su uvek u centru pažnje u svakom društvu i dobro se osećaju među drugima. Vole da se zabavljaju i lako ih je nasmejati i razveseliti.

Stranci objavili vodič kako da osvojite Srpkinju: Evo koje su najveće greške koje momak može da napravi ako želi da zavede našu devojku

Shutterstock

 

Takođe, Srpkinje su emotivne u najboljem smislu te reči. Ne stide se da pokažu svoja prava osećanja, vole da sklapaju prijateljstva, a možete da se oslonite na njih u teškim trenucima. One su i hrabre, poštene i iskrene. Obmanjivanje drugih je za Srpkinju neprihvatljivo.

S druge strane, o njima vladaju predrasude. Kako navode, uglavnom ljudi misle da su neozbiljne i spremne da flertuju sa svima, ali i da ih je teško osvojiti jer imaju previsoke zahteve pošto su – savršene. Zapravo, srpske devojke imaju visoke standarde isključivo za sebe, a zapravo su tople i prijateljski nastrojene prema drugima.

Stranci objavili vodič kako da osvojite Srpkinju: Evo koje su najveće greške koje momak može da napravi ako želi da zavede našu devojku

Shutterstock

 

Kako osvojiti Srpkinju?

Srpkinje su otvorene za nova poznanstva, a da li ćete ostati prijatelji ili će biti nešto više, zavisi od vas.

Srpkinje cene karakter, ali važan im je i izgled muškarca.

Tokom razgovora važno je da ne pričate samo o sebi, već da slušate šta ona ima da kaže.

Srpkinjama je veoma važno da vide da je muškarac zainteresovan za njih.

Pokažite interesovanje za srpsku istoriju, umetnost, kuhinju, arhitekturu i prirodu.

Platite račun i nakon dejta je odvezite kući, jer Srpkinje vole brižne i galantne muškarce.

Ne pričajte o politici i ne preterujte sa romantikom.

Za kraj, naveli su još jednu zanimljivu konstataciju.

Srpkinje žele uz sebe ambicioznog i odgovornog muškarca koji ima cilj u životu i spreman je da ulaže u porodicu. Ne morate da budete basnoslovno bogati, ali morate da stojite sa obe noge na zemlji jer Srpkinja ne želi da izdržava i na grbači nosi muškarca.