in

Srećne vesti stižu iz porodice bivšeg britanskog premijera: Čeka treće dete, a njegova supruga je objavila kako se oseća

 

Srećne vesti stižu iz porodice bivšeg britanskog premijera Borisa Džonsona, jer njegova supruga Keri Džonson objavila je da par očekuje svoje treće dete.

Keri Džonson je sa radošću podelila tu vest na Instagramu, ističući da se u poslednjih osam meseci osećala prilično iscrpljeno. Ipak, uzbuđenje i radost zbog dolaska nove bebe prevazilaze sve umor i napore koje je iskusila. Ona i njen suprug jedva čekaju trenutak kada će upoznati svoje malo čudo, što se očekuje za nekoliko nedelja.

Profimedia

 

Boris i Keri Džonson su venčani u maju 2021. godine, a već imaju dvoje dece – trogodišnjeg Vilfa i dvogodišnju Romi, kako prenosi Bi-Bi-Si. Ova radosna vest označava nastavak širenja njihove porodice i dodatno zbližavanje njihovih već postojećih članova.

Treba napomenuti da Boris Džonson ima četvoro dece iz svog prethodnog braka sa Marinom Viler, kao i jedno vanbračno dete. Ovo novo čedo će dodatno obogatiti porodičnu dinamiku i doneti još ljubavi i radosti u njihov dom.

Svi zajedno željno iščekuju dolazak nove bebe i s nestrpljenjem planiraju budućnost, pružajući podršku i ljubav jedni drugima. Keri Džonson je sigurna da će njihova porodica biti još snažnija i srećnija sa ovim novim dodatkom, dok se Borisa i Kerija raduju ostvarivanju uloge roditelja još jednom.