in

Šon Pen ima novu devojku: Ona je mlađa od njega 20 godina, uhvaćeni su zagrljeni dok šetaju ulicama Rima

Oboje su izabrali ležerne, opuštene autfite – Šon Pen je nosio farmerke i crnu, pamučnu majicu, te sportski kačket, dok se Olga opredelila za farmerke i belu atlet majicu, te crni kožni kaiš i crnu torbu.

Podsetimo, par je prvi put viđen zajedno prošle nedelje na romantičnoj večeri u Malibuu, a ovim izlaskom potvrdili su svoju ljubav. Nije poznato kada su otpočeli svoju romansu ni koliko se dugo poznaju, ali strani mediji nagađaju da je reč o svežoj vezi, s obzirom da je glumac u januaru viđen u Los Anđelesu na sastanku sa 33-godišnjom Tarkom Rasel.

No, čini se da slavni 62-godišnjak uživa u novoj ljubavi, te da su oboje na sedmom nebu. On je, inače, od Olge stariji tačno 20 godina, a ova brineta se takođe bavi glumom i najpoznatija je po ulogama u filmovima “Le bonheur” iz 2013, “Banking District” iz 2017. i “Blast” iz 2021. godine.

Podsetimo, Šon je prošle godine okončao brak sa 32-godišnjom Lejlom Džordž, koja je od njegove ćerke Dilan starija samo nekoliko meseci. Par je bio zajedno od 2016, a na ludi kamen stali su 2020. godine, ali nisu dugo opstali u bračnim vodama. Pen je svojevremeno priznao da je on taj koji je kriv za razvod.

“Postoji jedna žena, Lejla Džordž, u koju sam jako zaljubljen i viđam je samo s vremena na vreme. Ja sam zaj**ao brak. Nisam obraćao pažnju na nju, ignorisao sam je. Ovo će vas šokirati: pokazalo se da lepe, talentovane, maštovite žene koje su se udale za nekog puno starijeg od njih, ne vole kad se probude iz mirnog sna i zateknu tog istog muža na kauču, pijanog, kako gleda gluposti na televiziji, a onda je, u 10 ujutro, odlučio da je pravo vreme za duplu votku”, rekao je Pen u intervjuu za “Hollywood Authentic” prošle godine, dodajući da je nekoliko sati kasnije često bio potpuno bez svesti od alkohola.

Uprkos činjenici da je javno “kukao” za izgubljenom ljubavlju, čini se da je Pen sada nastavio dalje.