in

Pušta muža da spava sa drugim ženama: Zna ko su mu partnerke, a deca sve to gledaju

Danijela je istakla da je veoma srećna što je svom mužu dozvolila da viđa druge žene – čak i dok je bila trudna.

“Monogamija nije poenta veze”, rekla je Danijela u obraćanju svojim pratiocima na društvenoj mreži TikTok, kojih ima skoro 200.000. Navela je da su ona i njen muž u nemonogamnoj vezi već 14 godina. Takođe, rekla je i da je ideja prvobitno potekla od njenog muža, koji je predložio da “ležerno” izlaze i sa drugim ljudima.

Danijela priznaje da ju je ova ideja u početku povređivala. Koncept otvorene veze nije joj bio poznat do tada, a njen muž je bio siguran da će na ovaj način ojačati svoju vezu na duže staze, s obzirom da su od početka imali snažnu konekciju.

Danijela deli detalje svoje veze i načina života na društvenim mrežama. Navodi samo dva pravila koja njen suprug ne sme prekršiti. Prvo pravilo je da se ne može zabavljati sa prijateljima ili poznanicima, a drugo je da se sporedni partneri nikada ne dovode u porodičnu kuću.

Ispostavilo se da ovakav vid ljubavnih odnosa odgovara i Danijeli, s obzirom da je i ona počela da se viđa sa drugim muškarcima. Ona je objavila snimak sa putovanja sa svojim partnerom, dok je suprug ostao kod kuće sa decom. Ona je svojim pratiocima objasnila šta govore svojoj deci kada putuju sa drugim ljudima.

Ona je navela da deci ne govore detalje njihovog odnosa, već ih samo obaveštavaju da mama ili tata neće biti tu nekoliko dana. Deca se raduju ovakvim putovanjima, jer im posle svakog sledi poklon. Danijela opisuje ova putovanja kao beg iz stvarnosti. Tvrdi da joj ovakva putovanja daju energiju i radost. 

Komentari na društvenim mrežama su podeljeni. Neki ih podržavaju, dok su drugi ogorčeni zbog propagiranja ovakvog načina života.

“Samo me zanima da li će i kako ovo dugoročno uticati na decu”. “Volim da slušam o različitoj dinamici odnosa, nisam siguran zašto svi projektuju svoj moral na tuđ život”. Ovo su samo neki od komentara ispod Danijelinih objava.