in

Ovo su fatalne ćerke srpskih sportista: Sve su brutalno zgodne, a o najlepšoj se najmanje zna

Jasno je da u jednu ruku život dece poznatih sportista nije jednostavan, ali sigurno je da ima i mnogo benefita.  Loša strana je ta da su njihovi životi stalno pod budnim okom javnosti, pa se pomno prati svaki njihov korak, a milioni pratilaca na društvenim mrežama ih komentarišu, osuđuju ili podržavaju. 

 

Dragana Džajić, ćerka Dragana Džajića

Manekenka i dizajnerka Dragana je u skladnom braku sa bratom bivše teniserke, Ane Ivanović, Milošem u kom su dobili sina Vida, a starija naslednica porodice Džajić, Sanja ima dva sina, Luku i Ognjena.

 

 

 

 

Olga Danilović, ćerka Predraga Danilovića

Mlada srpska teniserka je često u žiži javnosti zbog sportskih uspeha, ali i zbog svoje lepote. Bila je u vezi sa proslavljenim asom Bogdanom Bogdanovićem, ali veza nije uspela zbog velike udaljenosti i obaveza koje su imali oboje profesionalnih sportista.

 

 

 

Anja Stojković, ćerka Dragana Stojkovića Piksija

Ona je važila za jednu od najatraktivnijih naslednica fudbalera, a već je majka troje dece.

 

 

Jovana Stevanović, ćerka Gorana Stevanovića

Prelepa Jovana je bila deo odbojkaške reprezentacije koja je osvojio srebro na Olimpijskim igrama u Riju i zlato o Japanu, ali već duže je nema u reprezentaciji. Važi za jednu od najlepših odbojkašica.

 

 

 

Tijana Milojević, ćerka Zvonka Milojevića

Ćerka Zvezdine legende je krenula očevim stopama, pa takođe nosi crveno-bele boje, nedavno se vratila u svoj voljeni klub.

 

 

 

 

Svetlana Krastajić, ćerka Mladena Krstajića

Često kači fotografije iz idiličnog života, a lepotu je nasledila od majke na koju neverovatno podseća.

 

 

 

Viktorija i Virdžinija Mihajlović, ćerke Siniše Mihajlovića

Izgleda da su nasledile majčine gene koja je u mladosti često pozirala pred objektivima, a bila je i televizijsko lice. Virdžinija se nedavno ostvarila u ulozi majke, a suprug joj je fudbaler Alesandro Voljako. Sestre Mihajlović su se zajedno proslavile u jednom rijalitiju u Italiji.