in

Ona je dvojnica Selene Gomez:

 

Na Instagramu se nedavno pojavio intrigantan kolaž fotografija koje prikazuju jednu majku u razdoblju njenog mladalačkog sjaja. Izvanredno je iznenađujuća sličnost između ove gospođe i nadaleko poznate pevačice i glumice Selene Gomez. Gledajući ove slike, čini se kao da smo svedoci pojave američke umetnice, budući da su njihove vizualne karakteristike jednake do najsitnijih detalja. Na Instagramu su se ljudi oduševljeno izrazili o ovoj fenomenalnoj sličnosti, opisujući ih kao “bliznakinje” u komentarima.

 

 

Sigurno ste čuli da svaka osoba ima svog dvojnika negde u svetu. U ovom slučaju, svetska zvezda i ova gospođa deluju kao savršene dvojnice. Divljenje ne prestaje, jer su komentari preplavili objavu, sa opaskama poput “Prelepa je!” i “To je doslovno Selena Gomez!”. Očito je da su mnogi primetili izvanrednu sličnost između majke na ovim fotografijama i popularne muzičke ikone. Međutim, neki su takođe primetili da se ova gospođa podudara i sa glumicom Džulijom Stajls, kao i sa pevačicom Džesi Džej.

 

 

Ipak, sličnost sa Selenom Gomez zauzima vodeću poziciju. Sada se postavlja pitanje da li je ova snimka stigla do same pevačice i da li je ona možda već pronašla svog sopstvenog dvojnika? Ova neobična priča i dalje intrigira javnost, ostavljajući nas u čudu nad fenomenom dvojnica koji se dešava na neobjašnjiv način.