in

Odale ga tetovaže: Ženi ljiljan i bršljen otvorili oči, otkrila da je muž vara 2 godine, ali to nije ono najgore

Na popularnom forumu Redit jedna žena je otkrila kako je preko tetovaže saznala da je suprug, sa kojim je bila 19 godina u braku, varao.

“Nemam problem sa tetovažama. Moj muž je krenuo da se interesuje za njih kada je video kod svog šuraka nekoliko tetovaža. Barem mi je tako rekao”, započela je ona svoju priču.

Žena je otkrila da je se na kraju njen, sada već bivši suprug, odlučio za tetovažu u obliku ljiljana na levoj strani grudi. Ništa joj nije bilo sumnjivo, šta više, svidela joj se tetovaža. Nakon godinu dana, dodao je bršljan oko tetovaže ljiljana, nastavila je žena svoju priču. Počela je da bude sumnjičava nakon što joj je bivši muž rekao da više ne dolazi na njegove poslovne događaje.

“Išla sam sa njim na određene poslovne događaje, zabave. Rekao mi je da više ne idem zbog pandemije koja je se završila pre par godina. Ipak, jedanput je prekršio pravilo i pozvao me na jedan gde sam upoznala jednu od njegovih kolegenica”, nastavila je dalje.

Ona je radila u istom sektoru kao i on. Njeno ime je Lili, čije ime je nastalo od cveta ljiljan. Slučajnost je bila prevelika, da bi se na kraju ispostavilo, što joj je i bivši muž priznao, da je sa kolegenicom imao dve godine aferu.

“Bila sam toliko šokirana da nisam ni razmišljala o bršljanu, ali moj muž je rekao da je Lili dobila bebu koju je nazvala Ivi (sa engleskog prevoda znači bršljen)  i da je tetovirao nekoliko meseci nakon rođenja. Kockice su se složile…

“Molio me je da se ne razvodim, ali to ne mogu da oprostim. Moramo biti razdvojeni godinu dana pre nego što se razvedemo. Naša ćerka sledećeg meseca puni 18 godina”, napisala je žena na kraju, piše The Sun.