in

Njih troje su u vezi: Dobro se slažu, nema ljubomore, ali oko jedne stvari nikako ne mogu da se usaglase

Šarlot Farmer (27) iz Leičestera, upoznala je svog dečka Džejmija Dejvisa (37) preko aplikacije 2019. godine, pre nego što su oboje ušli u vezu i s Lorom Korser (28) koju su upoznali na web stranici za upoznavanje 2020. godine.

Njih troje su od tada u vezi, zajedno su se uselili i čak su išli na terapiju kao trojka. Džejmi kaže da njih troje nisu ljubomorni jedni na druge. 

– Radi se o tome da jedan oseća sreću što drugih dvoje ima neku svoju priču – objasnio je.

U međuvremenu je Šarlot priznala da se muče s rasporedom spavanja jer svi vole da spavaju u različitim sobama i to im je, kako svo troje kažu, najveći problem.

Na početku intervjua na ITV-u, Šarlot je rekla da je prvi put upoznala Džejmija dok je izlazila 2019. godine. 

– Upoznala sam Džejmija na aplikaciji i prvo smo želeli da to bude samo usputni sastanak. spoj. Nisam bila spremna na ozbiljnu vezu. Odmah smo razgovarali o ideji bez monogamije. Ipak smo oboje u tom trenu izlazili i s drugim ljudima – kaže i dodaje:

– U početku sam bila malo ljuta što imam osećaje prema njemu. Želela sam da budem sama i da sama iskusim svet, ali sam se zaljubila.

 

 

 

 

U međuvremenu je Lora objasnila kako se upoznala s parom, dodajući:

– Imala sam online sastanak s Džejmijem početkom 2020. preko veb stranice za upoznavanje. Onda je počela pandemija i neko vreme nikako nikako nismo mogli da se nađemo. Onda sam igrom slučaja naletela i na Šarlot na toj veb stranici za upoznavanje. I s njom sam osetila povezanost – dodala je. 

Sada svi žive zajedno.Nema ljubomore i problema, žive srećno i zadovoljno.

– Stvarno je važno da imate jako otvorenu komunikaciju i da se trudite da ne osuđujete to što drugi rade, koliko god je to moguće – rekao je Džejmi, a prenosi Daily Mail.