in

“Muškarci, naučite se manirima!”: Devojka besno poručila zašto nikada ne bi platila pola računa i pokrenula pravi rat na mrežama

Svet zabavljanja je minsko polje. Odlučivanje ko će planirati datum sastanka i koliko dugo čekati da pošaljete poruku samo su neke od zagonetki sa kojima se ljudi suočavaju.

Jedna žena je otkrila da joj je muka kada je muškarci zamole da podele račun – posebno kada troši toliko da bi im izgledala lepo.

Na društvenim mrežama, Izabel je otkrila da je potrošila 230 funti samo na šminku, tako da je bolje da njen partner plati račun za večeru.

U snimku koji je objavila je pokazala svoju tipičnu rutinu da se spremi za sastanak. Počela je tako što je koristila trake za izbeljivanje zuba i pripremala kožu pre nego što je prešla na puder. Plavokosa lepotica je potom koristila bronzer, rumenilo, hajlajter i konture. Izabel je dodala sjaj za usne na usne i završila šminkanje očiju.

Sveukupno je rekla da ju je ceo mejkap koštao 230 funti. 

 

 

U komentarima Izabel je otkrila da bi bila srećna da podeli račun samo ako bi oni bili srećni da plate polovinu njene rutine lepote.

„Ne kao da ću rado platiti polovinu obroka ako oni plate polovinu mog održavanja lepote“, rekla je.

I otkrila je da ova cena nije čak ni uključivala većinu njenog održavanja lepote, što je uključivalo trepavice, manikir, negu kože voskom i vežbanje u teretani.

Iako je Izabel sada udata, često deli savete za sastanke i svoje mišljenje o svetu dejtovanja na društvenim mrežama.

Klip objavljen na njenom TikToku postao je viralan sa preko 44.000 pregleda i 3.600 lajkova.

U komentarima žene su se uglavnom slagale sa Izabel, dok su muškarci rekli da to nije fer.

BONUS VIDEO: