in

Modni trikovi koje su osmislile TRENDSETERKE: Uz njih će svaka JEFTINA kombinacija izgledati SKUPOCENO

 

Sigurni smo da sve što je potrebno već imate u svom garderoberu, samo je potrebno da iskombinujete na pravi način. Donosimo vam male trikove koji će napraviti drastičnu razliku.

Ove modna pravila su obavezna ukoliko imate nameru da vam stajling deluje luksuzno i skupo.

Ako vam neki komad ne pristaje savršeno, prekroji ga. Da bi neki komad izgledao lepo, on pre svega, mora da stoji savršeno.

Pažljivo sa modnim dodacima

Loš odabir modnih dodataka može kompletno da uništiti izgled. Osnovno pravilo “više je manje” važi kad govorimo o modnim dodacima, bilo da se radi o torbici, nakitu ili cipelama.

Monohromatske kombnacije

Ovaj trend je ponovo pravi hit, a osim toga u ovakvom autfitu će delovati kao da ste na stajling potrošili gomilu novca. Na vama je samo da izaberete omiljenu boju i iznesete ovaj trend na najbolji način.

Klasika je nezamenljiva

Trendovi dolaze i prolaze, ali neki komadi su sa razlogom večni. Kožna jakna, crne salonke, pencil suknja, su komadi u koje se apsolutno uvek isplati investirati.

Izbor torbe je bitan

Torca može da zaokruži ceo stajling, pa će dobra i kvalitetna torba da ostave snažan utisak.

Dobar kaput je oslična investicija

Sigurni smo da već imate sličan model u svom garderoberu. Zanimljiv i upočatljiv kaput je dovoljan da ostavite dobar utisak na okolinu.

Farmerice koje dobro stoje

Svi ostali komadi su manje važni, ali kada nađete par farmerki koji vam savršeno pristaje, rešili ste sve modne probleme. Farmerke idu uz sve i prikladen su za gotovo svaku piliku. Dobre farmerke odaće utisak dobro stilizovane dame, kojoj je moda drugo ime.