in

Leonardo Dikaprio je opet uhvaćen sa duplo mlađom devojkom: Priča se da ga je osvojila ova mlada manekenka

Kako piše “Page Six” Leonardo Dikaprio je uživao na jahti zajedno s 22-godišnjom manekenkom Megan Roš i grupom prijatelja. Međutim, kako izvor blizak Dikapriju tvrdi nije riječ o novoj ljubavnoj vezi, već da je Megan devojka njegovog prijatelja.

Naime, glumac već neko vreme boravi u Evropi, a prošle nedelje je viđen na večeri u jednom londonskom restoranu zajedno sa svojom majkom Irmelin Indenbirken i manekenkom Nilam Gil, za koju mediji takođe sumnjaju da je u ljubavnoj vezi s glumcem.

Neko vrijeme se šuškalo da je Leonardo Dikaprio u vezi s Điđi Hadid zbog toga što su viđeni nekoliko puta na istim zabavama, iako su se mnoge devojke povezivale uz njegovo ime poslednjih nekoliko meseci. Neke od njih su Viktorija Lamas, Eden Polani i Irina Šajk.

Leonardo Dikaprio je opet uhvaćen sa duplo mlađom devojkom: Priča se da ga je osvojila ova mlada manekenka

Profimedia

 

Krajem prošle godine procurila je informacija da Dikaprio, navodno, potpisuje ugovore sa manekenkama sa kojima se viđa kojima je zabranjeno da govore za medije posle raskida.

Dikaprio je prošlog meseca prisustvovao Kanskom festivalu na kojem je premijerno prikazan novi film Martina Skorsezea u kojem glumi glavnu ulogu “Killers of the Flower Moon”, a koji je dobio pohvale kritike posle premijere.