in

Karleuša je sinoć nosila Balenciaga rukav torbu od 3.400 evra: Da li biste imali hrabrosti da ovako izađete u grad?

Mrežasti komplet, helanke i top, kroz koji se providi svaki deo njenog tela, ipak nije bio u prvom planu. Zvezda večeri je ipak bila njena crna Balenciaga rukav torba o kojoj danas svi pričaju.

 

 

 

 

Inače, ova torbu koja košta 3.400 evra, a modna kuća Balenciaga poznata po vrlo kreativnim i avangardnim rešenjima, predstavila je u kolekciji za proleće/leto 2023. godine. Čitava tašna je, zapravo, spoj rukava i velike torbe u obliku kvadrata i svojevrsni primerak superdimenzioniranog aksesoara.

Dopadala vam se ili ne, morate priznati da je ova kreacija primerak koji privlači pažnju. 

“Nešto najčudnije u poslednje vreme”, “Zamisli da neko proba da ti ukrade torbu i odnese te”, “Zašto nabi taj džak na desnu ruku”, “Koliko genijalno i glupo istovremeno!”, “Kako funkcioniše ovo? Iskreno ne razumem”, “Hoće li ovi ljudi prestati? Dajte nam normalne torbe”, neki su od komentara na društvenim mrežama.

 

Anketa

Da li biste nosili Balenciaga rukav torbu?

 

Ovaj model je, očekivano, privukao mnogo pažnje na društvenim mrežama, a modnim znalcima nije promaklo da je, po svemu sudeći, u pitanju kopija torbe Jean-Paul Gaultier Glove Bag iz osamdesetih, koja je izgledala kao kožna kesa koja visi s rukavice.