in

Kao da je poplava izbacila: Iscrpljena mama pokazala kako izgleda posle napornog dana sa malom bebom

Tifani Remington objavljujući svoj svakodnevni život na TikToku. Osim što beleži neke sjajne trenutke, prikazuje i one koji nisu baš savršeni. Nakon što je provela više od sat vremena pokušavajući da uspava svog sina Kaija, emocije su je savladale i zaplakala je.

U viralnom snimku koji ima 5.8 miliona pregleda, Tifani drži dete u rukama i nosi ga po sobi. Dečak nikako ne uspeva da zaspi pa je neispavana majka briznula u plač.

 

 

 

“Spavali smo zajedno poslednja četiri meseca, a sada radimo na tome da ga prebacimo u njegovu sobu i krevetić. Poslednjih osam meseci nisam spavala duže od 90 minuta odjednom. Preopterećeni smo, preumorni, iscrpljeni i teško je zadržati pribranost zbog nedostatka sna”, pojasnila je za Newsweek.

Iako nije bila sigurna hoće li da podeli ovaj snimak s celim svetom, ipak je to odlučila da učini kako bi svim roditeljima koji prolaze kroz isto, pokazala da nisu sami.

Američka akademija pedijatara (AAP) ne preporučuje zajedničko spavanje s detetom. Stručnjaci kažu da je najsigurnija praksa da beba spava na leđima, na čvrstoj i ravnoj površini, poput krevetića ili kolevke. Ipak, preporuka je da krevetić bebe bude u roditeljskoj sobi, barem tokom prvih šest meseci, jer to može smanjiti rizik od sindroma iznenadne smrti odojčeta za 50 posto.

BONUS VIDEO: