in

Jelisaveta Orašanin zapalila Kubu: Izazovan stajling naglasio njeno savršenu figuru, a svi su gledali u ovaj detalj

Glumica Jelisaveta Orašanin je leto koje je na izmaku obeležila nizom putovanja. Tako je u Kanadi i Makedoniji gostovala sa pozorišnom trupom zbog zakazanih predstava, dok je pre svega tri nedelje bila za svoju dušu na Ibici. Izgleda da joj je provoda na ovom španskom ostrvu bilo malo, pa se sada uputila put Kube. 

 

 

Na prvoj fotografiji lepa glumica se naslonila se na retro pink kabriolet, a obukla je minimalan teksas šorts u kome su do izražaja došle njene duge zgodne noge, dok je gore obukla delimično providnu belu majicu na bretele ispod koje se nazirao sportski brushalter. Ceo stajling začinila je velikom torbom u zlatnoj boji, marke Šanel, kao i krem kačketom, dok je pogled sakrila iza velikih naočara za sunce.

 

Njena objava na Instagramu je u trenu dobila više od pet i po hiljada sviđanja. Najveći broj komentara bile su salve pohvala za glumičin mladolik izgled.  

Iako je Jelisaveta bila poznata pozorišna i filmska glumica i pre udaje za Teodosića, pojedini dušebrižnici daju sebi za pravo da njen lagodan životni stil pripisuju dobroj udaji. Tako se i ovoga puta našao zajedljivi komentar poput ovog.

– Znaš kad bi ti imala za Šanel da se nisi udala za Teodosića! – smatrao je jedan muškarac.

Orašaninova na ovakve i slične komentare ne daje ni pet para, a pozorišna predstava “Hotel 88” u kome je ona neizbežni lik beleži više od 500 izvođenja i nastavlja da nastipa po svetu.