in

Jedna scena je promenila sve: Deca Deniz Ričards imaju kul mamu, i to zahvaljujući seriji koju voli cela Srbija!

Ćerke Deniz Ričards nisu bile zainteresovane za njenu karijeru sve dok je nisu videle u epizodi jedne od njihovih omiljenih TV emisija.

Glumica (53) pojavila se u utorak u emisiji Uživo sa Keli i Markom, rekavši da su njene ćerke Sami (19), Lola (18) i Eloise (12) bile šokirane kada su saznale da je njihova mama gostovala u epizodi ,,Prijatelja”.

„Da li vaše ćerke misle da je bilo super što ste bili u epizodi ,,Prijatelja”? Zato što sam ja bio u epizodi, i moja deca su mislila da je to bilo jako kul“, pitao je voditelj Mark Konsuelos (52). „Oni su bili u fazonu: ’Kada si to uradio?”. Ja sam rekao, ’Pre nego što ste se rodili!‘“

 

 

„Tačno i to je tako smešno jer moja deca nisu bila zainteresovana da znaju bilo šta [o mojoj karijeri], nije ih bilo briga, ali mislim da su me videli na TikTok-u u sceni sa kosom i onda su bili uzbuđeni. ‘Ti si bila u Prijateljima!?’ Rekla sam kao, ‘Da!'”, priseća se Ričards.

 

 

„Odjednom imate punu karijeru“, našalila se voditeljka Keli Ripa (53).

“Da tačno!”, složila se Ričardsova.

Glumica deli ćerke Lolu i Sami sa bivšim partnerom Čarlijem Šinom. Ona je takođe majka ćerke Elois (12), koju je usvojila 2011. godine, prenosi People.

 

Bonus video: