in

Jedan uslov je bio ključan: Odjeknula je vest da je Kim pristala da ponovo zaigra Samantu, a sad su isplivali detalji

Slavna glumica Kim Katral potvrdila je svoj neočekivani povratak ulozi Samante Džouns iz serije “Seks i grad” za drugu sezonu nastavka, uprkos njenom eksplozivnom sukobu sa saradnicom Saraom Džesikom Parker.

 

 

Prema “Dejli mejlu”, Kim će se vratiti samo za jednu “dramatičnu” scenu, koju je snimila u Njujorku, ne sretajući se ili razgovarajući sa bilo kojom od tri čuvene glumice koje su u seriji njene najbliže drugarice.

Izvor blizak glumici je otkrio tačno šta je ubedilo Kim da se prijavi za kratku ulogu u nastavku, za koji je priznala prošle godine da je “nikada nisu pitali da bude deo”.

Prema dobro obaveštenom izvoru “Dejli mejla”, obožavaoci serije mogu zahvaliti tvorcu serije, 61-godišnjem Darenu, za predstojeći povratak Samante, a izvor otkriva da je upravo on ubedio Kim da je potrebno da se lik pravilno oprosti.

Profimedia

 

Odluka glumice da se pridruži glumačkoj postavi isto tako čini veliki zaokret.

Kim je ranije tvrdila da nema želju da bude deo nastavka na bilo koji način.

“Šta ju je napokon ubedilo da to učini? To je bila njena veza sa njenim dragim prijateljem Darenom Starom, koji je stvorio kultnu seriju, a koji ju je stalno pitao da bude deo serije, što ju je napokon ubedilo da to učini”, podelio je izvor.

“Kim je odlučila da, ako ikada želi da završi priču o liku i da više ne bude o tome pitana, treba to da učini sada. Prvo to radi za svog prijatelja Darena. Ali takođe to radi jer shvata da će to biti lep podstrek za karijeru i sjajan izvor prihoda iznad svega toga.”

Jedan uslov je bio ključan: Odjeknula je vest da je Kim pristala da ponovo zaigra Samantu, a sad su isplivali detalji

Profimedia

 

“Postigla je razumevanje sa Darenom da joj je potreban sjajan oproštaj, i uspeli su da to dogovore. Sve se sada posložilo, Kim još uvek ne može da veruje da su je ubedili da to učini”, kaže izvor i dodaje da Kim i Sara imaju razumevanja, ali što se tiče njihovog prijateljstva u budućnosti, ne treba imati nikakva očekivanja.