in

Imala je 16 godina kada je na lutriji dobila DVA MILIONA evra: Ona danas ima 34 godine i prošla je kroz PAKAO

 

Kali Rodžers je osvojila na lutriji neverovatnih dva miliona evra kada je imala samo 16 godina, davne 2003. godine. Međutim, ona je nakon toga potrošila većinu nagrade na lekove i estetsku hirurgiju. Ipak, nedavno je otkrila da ima novi cilj u životu – da se vrati u školu i postane medicinska sestra.

Ova odluka govori mnogo o Kali i njenoj želji da svojim životom i radom doprinese društvu na konstruktivan način. Odlučila je da svoj bogati životni put koristi kako bi se obrazovala i stekla veštine koje će joj omogućiti da pomaže drugima. Ovo je zaista hvale vredna odluka, koja je primer kako čak i kada se nađemo u privilegovanom položaju, uvek postoji mogućnost da svoje talente i resurse iskoristimo u cilju pomoći zajednici.

Profimedia

 

Kali Rodžers je primer hrabrosti i odlučnosti, a njena odluka da se vrati u školu kako bi postala medicinska sestra je dokaz da nikada nije kasno da se ostvare lični i profesionalni ciljevi. Ona pokazuje da se može iznova krenuti i da se i iz bogatog životnog iskustva mogu izroditi ciljevi koji vode ka ličnom uspehu i zadovoljstvu.

Keli danas ima 34 godine i potrošila je oko 20.000 evra na operacije grudi, 340.000 evra na garderobu i čak 570.000 evra na ‘poklone’ prijateljima i porodici, posle čega je ostala bez novca. Sada, posle svega, svesna je da je mnogo toga trebalo da radi drugačije.

– Posvećenost i rad na sebi da postanete bolja osoba se isplate. Tako sam ponosna na sebe i budućnost koju stvaram za svoju malu porodicu – rekla je Kali nedavno pošto je otkrila da se školuje za medicinsku esetru.

Profimedia

 

Ona je osvojila džekpot kada je bila tinejdžerka i zarađivala četiri evra na sat, a tada je živela u hraniteljskoj porodici.

Pre dve godine bila joj je izrečena 22-mesečna zabrana vožnje nakon što se džipom zabila u živu ogradu dok je bila na kokainu, piše The Sun. Policija je morala da je isprska biber sprejom u poteri tokom koje je skrenula sa seoskog puta.

Godine 2018. dve žene su napale Kali nakon noćnog izlaska, ostavivši je bez svesti sa slomljenim rebrima, razbijenim zubima, potresom mozga i trajnim oštećenjem vida.

U martu 2021. objavljeno je da je od banke tražila kredit uprkos svom dobitku od dva miliona evra iz 2003.

Sama je pričala o tome da bi kompanije koje se bave lutrijom trebalo da nametnu starosnu granicu za igrače, nakon što ju je sopstveno bogatstvo izbacilo iz koloseka i otežalo joj da veruje ljudima.

– Imaš samo 16 godina i svu tu odgovornost. U tim godinama možete dobiti najbolji savet ikad, ali niste u poziciji da slušate. Bila sam premlada. Preko noći sam od bezbrižnog deteta postala odrasla osoba – rekla je.

Ranije je ispričala kako je zbog dobitka na lutriji sa tako malo godina njen život krenuo nizbrdo. Nekoliko nedelja posle osvajanja nagrade, upoznala je Nikija Losona, oca svoja dva najstarija deteta i preselila se u kuću vrednu 200.000 funti. Ali pet godina kasnije, njena veza se raspala i pokušala je samoubistvo.

Najniže je pala kad su joj oduzeli decu, a onda je potrošila 20.000 evra na operacije grudi ne bi li vratila samopouzdanje.

Danas samo želi da živi normalno sa svojom decom i potpuno je posvećena školovanju koje će joj omogućiti da dobije posao medicinske sestre.