in

Glumica zatekla ljubavnika u krevetu sa svojom ćerkom, usledila je brutalna kazna: Ovaj tragični događaj potpuno joj je promenio život

Lana Tarner bila je jedna od najvećih holivudski diva svih vremena, a preminula je 29. juna 1995. godine. Svetski slavu stekla je ulogama u filmovima kao što su “Poštar uvek zvoni dvaput”, “Dr Džekil i Mister Hajd” te Payton Place koji joj je doneo nagradu za Oskara.

Lepa glumica imala je poprilično buran privatni život. Udavala se čak osam puta, dva puta za istog čoveka, pa je tako stekla i status jedne od najvećih holivudskih zavodnica. Ipak, jedan tragični događaj potpuno joj je promenio život.

Nakon jednog tragičnog događaja život joj nikada više nije bio isti. Naime, jedan od njenih ljubavnika je bio mafijaš Džoni Stompanato. Njihova veza je bila poprilično turbulentna, a okončana je kada je Džonija, kako se godinama pisalo, kuhinjskim nožem izbola tada 14-godišnja Lanina kćerka Šerli.

Iako je Šerli izdala i autobiografiju u kojoj je priznala da je ubila majčinog ljubavnika, prema najnovijim dokazima koje je prikupio istoričar filma Darvin Porter, postoji mogućnost da je upravo Lana ubila svog ljubavnika, a njena kćerka preuzela krivicu, piše Daily Mail.

Najpopularniji model Forda u Evropi, Puma po akcijskoj ceni uz 5 godina garancije i isporuku odmah.

On tvrdi da ima dokaze zbog kojih je Lana trebalo da bude glavna osumnjičena za smrt ljubavnika Džonija, a kako tvrdi, nožem ga je izbola nakon što ga je zatekla u krevetu sa svojom 14-godišnjom kćerkom.

Sve planira da otkrije u svojoj knjizi Lana Tarner: Hearts and Diamonds Take All u kojoj će se naći intervjui s nekim od ključnih osoba koje su tada učestvovale u istrazi. Među njima je i razgovor s Fredom Otasom, detektivom koji je tada radio na slučaju.

– Ja sam bio taj koji je brisao otiske s noža u Laninom kupatilu. Bio sam nestašan dečko koji je napravio nešto što nije trebao – rekao je navodno detektiv.

Neki od glumičinih bliskih prijatelja Porteru su navodno rekli da im je ona i sama priznala da je ubila svog ljubavnika. Porter je razgovarao i s Laninim advokatom Džerijem Gislerom. On kaže da je tada svojoj klijentkinji predložio da njena kćerka preuzme krivicu jer, kao maloletnica, neće morati na suđenje.

Ja sam bio taj koji je brisao otiske s noža u Laninom kupatilu. Bio sam nestašan dečko koji je napravio nešto što nije trebao – rekao je navodno detektiv.

Neki od glumičinih bliskih prijatelja Porteru su navodno rekli da im je ona i sama priznala da je ubila svog ljubavnika. Porter je razgovarao i s Laninim advokatom Džerijem Gislerom. On kaže da je tada svojoj klijentkinji predložio da njena kćerka preuzme krivicu jer, kao maloletnica, neće morati na suđenje.

Pronašla ih je zajedno u krevetu. Otišla je po nož u kuhinju i zabila ga Džoniju u stomak, tvrdi on.

Pre nego što je policija stigla na mesto zločina, Lana i Šerli su navodno uvežbavale priču koju će im ispričati.

Prema dosadašnjoj istrazi, do mafijaševe smrti je došlo jer je Šeril branila svoju majku. Sud je tada zaključio da je zločin opravdan, a Lanina kćerka je zbog zločina neko vreme provela i u maloletničkom zatvoru, nakon čega je majci vraćeno starateljstvo nad njom.