in

Francuskinja je uspela da zavede muža jedne od najlepših glumica: Nalazi se među najuticajnicijim ženama, mnogi ne veruju šta vide

Brak Natali Portman se navodno već duževreme nalazi u krizi, a izvor za “Page Six” tvrdi da 45-godišnji bivši baletan “čini sve što može da mu Natali oprosti”.

 

 

Francuski časopis “Voici”, koji je prvi objavio sporne fotografije, tvrdi da se njihov brak ponovo našao u krizi kad je Portman u martu saznala sve o navodnoj aferi o kojoj se šuškalo još dok je snimala film “May December” u januaru prošle godine.

 

 

Milpjedova navodna ljubavnica je 25-godišnja klimatska aktivistkinja koju na Instagramu prati gotovo 300.000 ljudi. Pojavila se već u brojnim TV emisijama u kojima zagovara svoja uverenja.

“Demokratija je poredak koji dozvoljava pravo da preispitamo nepravedne političke odluke”, izjavila je jednom prilikom na svom profilu.

 

 

 

Mlada Francuskinja inače je prijateljica svetski poznate aktivistkinje Grete Tunberg s kojom deli uverenja.

 

 

Autorka je knjige “For an Ecological Uprising: Overcoming Our Collective Powerlessness” te je kreirala nekoliko kratkih videozapisa na temu ekološke svesti, koju promoviše u medijima, a francusko izdanje “Vanity Faira” uvrstilo ju je na listu 50 najuticajnijih žena u 2020.