in

Devojka (22) zarobljena u telu deteta: “Želim da doživim pravu ljubav, ali me posmatraju kao uzorak za laboratoriju”

Šoni Rej je dijagnostikovan rak mozga kada je imala samo šest meseci, a lečenje je uticalo na njen rast. To joj je oštetilo hipofizu i sada je visoka 116 centimetara. Šona je zvezda TLC-ovog hita “Ja sam Šona”, gde govori o svom životu i potrazi za ljubavlju. U razgovoru sa fanovima, govorila je o njenom očekivanom životnom veku i da li njeno stanje uopšte utiče na to.

U videu objavljenom na Instagramu, Šona je rekla da se nada da će živeti još dugo.

“Koliko znam, moj invaliditet ne utiče na moj očekivani životni vek, ali u isto vreme, moj invaliditet je veoma nepoznat. Koliko znam, prema svim istraživanjima, čini se da viši ljudi kraće, a niži duže. Možda ću živeti veoma dugo. Mislim, prosečan životni vek je oko 80 do 100 godina”, rekla je ona i nastavila:

„Moja mama ima teoriju da će doživeti 130 godina, pa ću možda i ja krenuti njenim stopama. Ali ja ne mislim tako. Ako bi bilo šta uticalo na moj životni vek, to je rak, u slučaju da se vrati. Danas živim normalno“.

Šona je takođe pričala o momcima koji žele da izađu sa njom. Zbog svog stanja, Šona kaže da je uvek oprezna, posebno kada je u pitanju njen ljubavni život. A u svojoj potrazi, TLC zvezda kaže da je pronašla način da uoči one „koji možda nemaju najbolje namere“.

„Upravo sam razvila sposobnost da uočim nekoga ko možda nema najbolje namere jer se odaje“, rekla je ona za NI Post. “Njihova pitanja su veoma fokusirana na moju fizičku sposobnost. Gledaju me kao da sam uzorak u laboratoriji.”