in

Danijeli lice TRULI od silnih zahvata: “Htela sam da izgledam PRELEPO, sad molim boga da UMREM”

Danijela Vestbruk, slavna britanska glumica poznata po ulozi u kultnoj seriji “Eastenders”, trenutno je na meti kritika zbog neuspelih estetskih zahvata koje je prošla.

Već nekoliko godina situacija s njenim izgledom je postala sve teža, a Danijela je javno priznala medijima da se suočava s ozbiljnim komplikacijama usled ovih zahvata. Izjavila je da joj lice doslovno truli kao posledica neuspešnih estetskih intervencija. Otkrila je da je nekada bila redovan korisnik kokaina, što je takođe doprinelo propadanju njenog zdravlja. Ali posebno je istakla da je loše izveden estetski zahvat iz 2015. godine uzrok ozbiljnih problema, uključujući osteoporozu.

POGLEDAJTE KAKO DANJELA DANAS IZGLEDA

Da bi ojačala kosti pred operaciju, preporučeno joj je da pije sedam litara mleka dnevno. Uz to, podvrgla se ekstremnoj operaciji u kojoj joj je deo lobanje uklonjen kako bi joj se umetnuo u jagodice. Međutim, nedavne fotografije s plaže pokazuju da se situacija nije poboljšala, već naprotiv, postaje sve izazovnija.

– Jagodice i desni mi trule zbog toga što sam nekada bila redovni korisnik kokaina, ali i zgog loše urađenog estetskog zahvata iz 2015. godine. Zbog njega sam dobila osteoporozu, nekad imam tolike bolove  rekla je za „Mirror“.

Slučaj Danijele Vestbruk ukazuje na važnost pažljivog pristupa estetskim zahvatima i odgovornog odnosa prema sopstvenom zdravlju. Estetske intervencije mogu biti korisne i doneti poboljšanja, ali je važno da se izvode od strane kvalifikovanih i iskusnih stručnjaka, uz pravilan postupak i naknadnu negu.

OVAKO JE DANIJELA IZGLEDALA PRE ESTETSKIH ZAHVATA

Ovaj slučaj takođe ukazuje na važnost samoprihvatanja i ljubavi prema sopstvenom telu. Svako od nas je jedinstveno i lepo na svoj način, bez obzira na nepravilnosti ili nedostatke. Trebamo negovati pozitivan odnos prema sebi i fokusirati se na unutrašnju lepotu, koja je mnogo važnija od spoljašnjeg izgleda.

Nadamo se da će Danijela Vestbruk pronaći put ka ozdravljenju i da će ova situacija poslužiti kao podsetnik svima da se brinemo o svom zdravlju i prihvatimo sebe takvima kakvi jesmo.