in

Danijela je uspela da zaustavi STARENJE: Sada je svoje tajne podelila sa svima, OVO je ključno!

Nekadašnja manekenka Danijela Dimitrovska, odlučila je da sa ženama podeli metode koje joj pomažu da uspori proces starenja. Kako kaže, posavetovala se sa dermatolozima i svi su joj potvrdili da njen način nege lice ima sjajne rezultate.

– Na samom vrhu tog spiska je SPF faktor. Kod bilo kog dermatologa da sam otišla i da sam se posavetovala, rekli su mi da bez njega bukvalno ne izlazim iz kuće, bilo da je letnji ili zimski period u pitanju. Šminka fantastično legne, a postoji i za dec reu – rekla je Danijela Dimitrovska na samom početku. Pored toga, zgodna manekenka je redovna i na tretmanina masaže za lice

– Masaža je takođe nešto što je moj favorit. Apsolutno daje instant rezultat. U šali kažem da je to kao teretana za mišiće lica, jer načinom na koji vas terapeut masira, radi lifting lica i to odmah nakon tretmana vidite fenomenalne rezultate – objasnila je Dimitrovska. 

Priznala je da voli botoks, ukoliko je on ubrizgan u granicama normale.

– Ono što meni dosta pomaže jeste botoks. Imam 36 godina i smatram da kada je pravi trenutak i odlučite, treba da se posavetujete sa dobrim lekarom. Ako koristite botoks umereno i dozirano, onako kako treba, on može i te kako može da da dobar efekat – objasnila je.

– Naravno, tu je i ishrana. Zaista se trudim da jedem kvalitetno, zdravo i da unosim dovoljno tečnosti. Malo više jedem slatkište, a to se odmah vidi po koži. Izađu mi sitne bubuljice, koža bude masnija, ali ishrana mi je jako važna – istakla je Danijela Dimitrovska. 

Pogledajte snimak!