in

Čuvena Kasandra i u šestoj deceniji izgleda kao devojčica: Isklesani trbušnjaci, lice bez korekcija oduševljavaju njene pratioce

Planetarno popularna glumica Koraima Tores proslavila se ulogom u seriji “Kasandra”, koja se kod nas prikazivala devedesetih godina i bukvalno su je svi gledali.

 

 

Glumica na svom Instagram profilu prikazuje porodičan način života, ali neretko publiku obraduje i svojim fotografijima i selfijima iz teretane.

 

 

Mnogi su iznenađeni kako glumica na pragu šeste decenije izgleda mladoliko, a evidentno je da nije podlegla uticaju i podvrgla se estetskim korekcijama.

 

 

 

“I dalje si prelepa”, “Svaka čast na izgledu”, “Divna i prirodna, svaka čast”, “Ništa se nisi promenila od uloge Kasandre”, samo su neki od komentara na račun njenog izgleda.

Glumica je inače veoma aktivna na društvenoj mreži Instagram, gde ima 340 hiljada pratilaca, a uvek rado odogovara na poruke i komentare obožavalaca.

Na pragu šeste decenije, mora se priznati da Koraima izgleda savršeno. Njeni isklesani trbušnjaci su u prvom planu na svakoj slici koju okači nakon treninga.

 

 

 

Iako joj je uloga Kasandre donela planetarnu popularnost, Koraima je i nakon te serije bila veoma aktivna na poslovnom planu. Ona je nastavila da snima serije punom parom, ali se posvetila i porodičnom životu.

Postala je majka 1994. godine, te sa suprugom Nikolasom Monterom ima sina Manua. Par se venčao 1996. godine i žive u Bogoti, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku teksta: