in

Ćerka Elne Sinanović zavela šeika iz Katara

Hulija i Elma Sinanović su jako bliske.

– Elma je oduševljena budućim zetom, šeikom iz Katara. Tamo su svi očarani Hulijinom lepotom. Tretiraju je kao princezu. Oni se zabavljaju već neko vreme i odmah su svi znali da su njih dvoje stvoreni jedno za drugo. Hulija je sada na relaciji Katar-Srbija, ali će se u nekom trenutku skroz preseliti tamo. Elma i Hulija su jako vezane – pričao je juče izvor za “Kurir” i dodao:

 

 

– Elmi je najvažnija njena sreća i uvek je podržavala njene izbore, pa tako i ovaj, koji je mnoge iznenadio. Uskoro će i sama posetiti Katar. Elminu mezimicu javni život ne zanima preterano, iako je veoma talentovana za muziku. Pre nekoliko godina je snimila i duet s majkom koji je dobro prošao u javnosti, ali ona je odlučila da krene drugim putem. Pravi je zvrk, obožava da menja imidž.

 

 

Jako je vezana za majku, naročito nakon što joj je otac pre nekoliko godina preminuo posle borbe sa opakom bolešću.

Naime, Elma je bila dugo u braku sa novopazarskim biznismenom Smailom Sinanovićem, koji je pre nekoliko godina preminuo, izgubivši bitku sa teškom i dugom bolešću, a zapravo joj je prvo bio menadžer. Uživali su u svojoj ljubavi i uspešno su skirvalni privatni život od svetla reflektora. Kruna njihove ljubavi je upravo ćerka Hulija rođena 21. juna 1997. godine.

 

 

Hulija se javnosti predstavila 2020. godine kada je sa majkom snimila duetsku pesmu “Hej, mama” ali muzikom nije nastavila da se bavi.

– Imala sam veliku želju da ljudi čuju kako moja ćerka peva, pa smo snimile zajedničku pesmu. Nismo se ranije puno odvajale, ali sad kad puno radim, mislim da joj nedostajem. Ja pokušavam stalno da sve uskladim, ali ne ide više. Volela bih da me nasledi, da krene da se bavi muzikom, ali ona je totalno drugačija. Ona je moj totalni opozit, novinari bi imali pune ruke posla s njom. Ja sam malo smirenije, suptilnija, a ona je pravi zvrk – rekla je Elma jednom prilikom.