in

Ćerka Džulije Roberts uopšte ne liči na glumicu: Lepa je i plava, ali ona kaže da ipak liči na oca

Holivudska ikona Džulija Roberts je od 2002. godine u braku s direktorom fotografije Danijelom Moderom, s kojim ima troje dece i vodi miran porodični život.

Par je u novembru 2004. godine dobio blizance Hejzel i Fineasa, a potom je tri godine kasnije na svet stigao i sin Henri.

Glumica se svojski trudi da sakrije svoju privatnost od predstavnika medija, što joj uglavnom uspeva, a ona odlično balansira život posvećene mame i jedne od najvećih svetskih zvezda.

Zahvaljujući tome što nisu poznata lica, deca Džulije Roberts vode normalne živote, kao njihovi vršnjaci. Tek u retkim situacijama, njena porodica je izložena pogledima javnosti zbog paparaca koji su im stalno za petama, a posebno je to slučaj sa Hejzel, koja mami često pravi društvo tokom kupovine.

Ipak, iako se obično klone medija, jedno od njihove dece pre dve godine dominiralo je šoubiz rubrikama širom sveta – kada je Hejzel prošetala s tatom crvenim tepihom na Kanskom festivalu.

Tada 16-godišnja Hejzel bila je Moderova pratilja na premijeri filma “Dan zastave”, a iako se inače kloni ovakvih prilika, izgledala je vrlo lepo u elegantnoj košulji-haljini.

– Uvek mislim da liče na mene, a onda Deni dođe kući s posla i pomislim “Oh, da, ti, na tebe liče” – priznala je glumica.