in

Bila je jedna od najlepših teniserki, zabavljala se sa sinom Grejs Keli: Gabrijela Sabatini je danas lepša nego ikad pre

Teniserka Gabrijela Sabatini rođena je 16. maja 1970. godine u Buenos Ajresu u Argentini. Povukla se iz sveta tenisa u 26. godini posle povrede stomačnog mišića. Učestvuje s vremena na vreme na rekreativnim turnirima.

 

 

Čuvena teniserka osvojila je 1990. titulu na US Openu, 1991. igrala je u finalu Vimbldona, četiri puta takmičila se u polufinalu Australijan opena i pet puta u polufinalu Rolan Garosa. Njena najveća pozicija na VTA listi bilo je treće mesto. Na Olimpijskim igrma u Seulu 1988. došla je do srebrne medalje.

 

 

Gabrijela Sabatini bila je u vezi sa knezom Albertom II od Monaka, sinom slavne glumice Grejs Keli i kneza Renijea III. Krajem osamdesetih pisalo se da se nekoliko meseci zabavljala sa Donaldom Trampom.

Brojni portali među kojima i airedesantafe.com.ar, pišu da je Gabrijela u vezi sa Luhanom Grisolijom, kao i da ta veza traje deceniju i po. U mnogim tekstovima o čuvenoj teniserki ova žena navodi se kao njena partnerka.

 

 

Gabrijela Sabatini i danas pleni lepotom, najčešće se može videti na sportskim događajima.