in

Beba milionerka: Samo što se rodila, a već je vlasnica mini brendiranih tašni od 20.000 evra!

Svi roditelji žele najbolje za svoje dete, ali jedna devojčica je zbunila ceo internet kada je njena mama objavila da je dobila Diorove torbice i zlatni nakit, i to pre prvog rođendana.

Većina ljudi na svetu može samo da sanja o takvim stvarima, a to je tipičan dan za influenserku iz Dubaija Lindu Andrade.

Linda je svog supruga milionera upoznala u teretani kada je imala 19 godina. Sada je bogata domaćica koja živi u luksuznoj kući sa svojom porodicom. Njena beba je već milionerka iako ima manje od mesec dana. Rodila se u februaru, a već ima luksuznu garderobu i bezbroj skupocenih dečjih stvari. To uključuje zlatnu cuclu optočenu dragim kamenjem i keramičkom perlom, a njena mama kaže da vredi neverovatnih 2.700 evra. Umesto normalnih kolica u kakvima se voze sve bebe, ona ima Dior kolica koja koštaju oko 5.500 evra.

 

 

“U ovoj kući nema ničeg običnog”, kaže Linda u jednom video snimku i otkriva da njena jednomesečna beba već ima brendirane torbice vredne preko 18.000 evra u svom ormaru. One su prikladne za princezu, a Linda je rekla da je dobila nekoliko mini verzija torbe Lejdi Dior koja je bila omiljena tašna princeze Dajane.