in

Vratila se s posla i zatekla MASAKR: Dete joj je KARMINOM išaralo ceo TROSED, a primenila je SREDSTVO od 80 dinara i bio je kao NOV

Nedavno je jedna mama na društvenim mrežama objavila kratku “horor” priču za koju je krivac njen sinčić… Naime, Džesika Hej otkrila je na Fejsbuku kako je svoh sinčića ostavila samog samo nekoliko minuta, ali to je bilo sasvim dovoljno da mališan doslovce napravi havariju.

Kada se vratila imala je šta da vidi – ružičaste mrlje svuda po kući nisu slutili ni na šta bajno. “Bilo je previše tiho i pomislila sam da ne miriše na dobro. Ušetao mi je u kuhinju i izlgledao je poput vampira koji se upravo počastio”, slikovito je započela Džesika sviju priču, dodajući kako se malenji Luis zapravo poigrao sa njenim karminima koje je razmazao svuda po sebi, ali i nameštaju.

Printscreen/Facebook

 

Najviše štete pretrpela je svetlobež sofa u dnevnom boravku. “Sledila sam crvene tragove koji su me odveli do troseda. Tamo me je dočekao masakr”, dodala je ova mama.

Nakon što se prvobitno pošteno iznervirala, uverena da joj ne preostaje ništa drugo sem da baci trosed, rešila je da potražii pomoć na Internetu, pa je surfujući po Guglu došla do saveta da najobičniji deteržent za sudove zapravo može i te kako da pomogne, premda uz puno ribanja.

“Još sam u neverici i stalno proveravam kauč kako bih se uverila da nije sve samo iluzija. On ponovo izgleda kao nov, dokazi su uništeni i sve je opet po starom”, zaključila je, i poisavetavala da ipak pre pranja kompletnog troseda deteržentom, ipak isti isprobate na malom delu tkanine kako biste proverili kako reaguje.

BONUS VIDEO