in

Ušla je u vezu sa čovekom koji ima DETE: Sada od njega traži da ćerku da na usvajanje, a razlog je i više nego BIZARAN!

Nisam tip maćehe i znam da se prema njegovoj ćerki neću ponašati na isti način kao prema našem detetu- napisala je ona u svom postu i dodala da joj dete u potpunosti ide na živce.

Zatim se požalila da je njegova ćerka veoma vezana za njega i izrazila sumnju da će se to odraziti na status koji će imati njihovo zajedničko dete.

-U suštini, želim da kažem svom vereniku da je se otarasi, ona može da živi kod bake i dede -napisala je ova žena i izazvala zgražavanje pripadnica u grupi “That’s It, I’m MF Spouse Shaming”.

Svoju šokantnu objavu završila je rekavši da nije loša osoba i da samo pazi na dobrobit svoje nerođene ćerke. „Nisam loša osoba, samo pazim na svoje dete i brinem se da ona dobije svu tatinu pažnju, a da njena starija sestra’ne interveniše“, napisala je.

“Nadam se da je vaš verenik  spreman da se oženi pogrešnom ženom jer bi prava žena volela i odgajala tu prelepu devojčicu kao svoju“, napisao je jedan korisnik Fejsbuka.

 –Ta jadna beba je izgubila majku, a vi želite da joj odvedete oca? Nadam se da će vas ostaviti  što pre- dodao je drugi komentator.

Iako je bilo onih koji su mislili da samo “troluje” sa lažnog profila, sama činjenica da je neko ovo objavio izazvala je negodovanje.

Najgore što može da se desi je da sve ostane kako je bilo jer će se ova žena užasno ponašati prema detetu, ako je ovo uopšte istina- bio je još jedan negativan komentar, a pozitivni komentari i komentari puni razumevanja su izostali.

Imao je ČETIRI kada je KIDNAPOVAN i odveden daleko od doma: Zahvaljujući CRTEŽU, nakon 33 godine pronašao je svoju PORODICU