in

Udala sam se za TATU svog bivšeg dečka: Počeli smo da se viđamo dok sam još bila TINEJDŽERKA!

Sidni Din, 27, iz Ohaja, SAD, prvi put je upoznala vozača kamiona Pola (51) kao učenicu šestog razreda nakon što je posetila svog tadašnjeg dečka, Polovog sina.

Uprkos tome što se njihova romansa iz detinjstva bližila kraju, ostali su prijatelji tokom srednje škole i ona bi često posećivala njihov dom posle škole i vikendom. Ali kada je Polov sin našao devojku u srednjim tinejdžerskim godinama, Sidni se našla kao treći točak i često je ćaskala sa Polom i veza se dogodila spontano.

Sada, ljudi okreću glavu od njihove romanse — ali nju nije briga jer ima najbolji seks u svom životu. “On je jedina osoba sa kojom sam imala seks i najbolji je”, rekao je Sidni za Džem pres.

“Nikada nisam očekivala da ću se zaljubiti u Pola i upoznali smo se na netradicionalan način, ali sam tako srećna što jesam.” Par je počeo da se zabavlja kada je Sidnej napunila 16 godina, što je zakonska granica u Ohaju. Ali ona kaže da njihov put ka pravoj ljubavi nije bio bez uspona i padova – a dugo im je trebalo da ubede u ovo svoju porodicu.

„Moja mama je već znala ko je Pol i od nekoliko puta kada su razgovarali, odlično su se slagali. „Ali kada sam mami prvi put rekla da smo zajedno, nije bila srećna”, pojasnila je Sidni.

„Razlika u godinama ju je zaista pogodila i to je trajalo oko godinu dana – na kraju je došla i sad stalno dolazi”, pojasnila je ona.

„U početku se ni mom ocu nije sviđala razlika u godinama, a pošto živi van države, nije ga toliko viđao. “Ali sada mu se stvarno sviđa.”

Što se tiče Polove dvoje dece, par veruje da je njegov najmlađi sin „najteže“ podneo njihovu romansu jer ga je Sidni već poznavala. Sidni je rekla: „Nije se slagao sa vezom nekoliko godina, ali sada kada smo zajedno i venčani, podržava da budemo zajedno.

Ipak, Sidni je dodala da je imala prijatelje koji nisu podržavali njihovu vezu. Sada joj više nisu prijatelji.

BONUS VIDEO