in

Tvrdi da je 600 godina star VAMPIR: Ne samo da se OPAKO oblači, nego i pije LJUDSKU krv i kaže da ima ovakav UKUS

Lilit Vampire (27) iz Londona živi neobičnim načinom života, tvrdeći da je vampir star 600 godina.

Ona se pridržava određenih pravila ponašanja karakterističnih za vampire preneo je ladbible.com.

Tvrdi da najviše energije ima tokom noći, a danju izbegava sunčćevu svetlost.

Njena opčinjenost vampirima počela je još u detinjstvu, kada je gledala filmove i čitala knjige o ovim mističnim bićima.

“Najpre sam upoznala ovakav život kada sam pogledala Drakulu i tada su me očarali. Volela sam sve što je bilo povezano s vampirima, a to mi je pomoglo da pronađem i druge ljude poput sebe”, kaže ona.

 

Veruje da je vampir postala sa 18 godina, ali tada to još nije u potpunosti znala. Sada je shvatila svoj stvarni život i počela je da se ponaša u skladu s tim.

Osim toga, priznala je da pije ljudsku krv.

“Prvi put sam ljudsku krv probala iz znatiželje. Imala je ukus gvožđa, poput bakra. Ali je različit kod svakog. Napravimo rez na neprimetnom delu tela i od tamo dobijamo krv. To su uglavnom moji prijatelji ili ljudi koje sam upoznala kroz svoj životni stil. Ne treba mi velika količina krvi, sve je zapravo u samom činu, vrlo je intimno, ispričala je.

Lilit veruje da zapravo ima 600 godina, a tvrdi kako oseća veliku povezanost s prošlošću.

 

“Ponekad se osećam prastaro. Uvek me je interesovala istorija i dosta se toga promenilo od tada, ali poznat mi je taj svet, kao da sam živela u njemu”.

Takođe, otkrila je kako u svom životnom stilu zaista uživa. Najviše joj se sviđa osećaj slobode i moći, ali i druženja s drugim vampirima. Za nju je ovaj život ključ ličnog napredovanja, ali i shvatanja ljudske vrste i života.

BONUS VIDEO