in

Srce je prestalo da mu radi na 45 minuta: Doživeo kliničku SMRT, video SVETLO pa OVU ženu

Čovek po imenu Brajan Miler iz Ohaja, doživeo je  infarkt usled kojeg je bio klinički mrtav čak 45 minuta. Doktori su pokušavali svim silama da ga ožive, reanimirali su ga četiri puta i tek poslednji put njegovo srce je ponovo počelo da radi.

Srećom se sve ubrzo vratilo u normalu i prestanak rada srca nije ostavilo nikakva oštećenja. Posle doživljenog šoka, ispričao je svoje iskustvo o tih 45 minuta kliničke smrti.

Priseća da je video blještavo belo svetlo i kaže da je hodao stazom prekrivenom cvećem, a onda je ugledao svoju preminulu taštu koja mu je rekla da se vrati u svoje telo.

Shutterstock

 

Miler kaže da je pored tašte bio i njegov tast, koji je takođe preminuo, a koji mu je mahnuo i rekao mu da se vrati jer “ima još stvari koje dole treba da obavi”.

– Jedina stvar koje se sećam, video sam svetlost i počeo sam da hodam ka njom. Moja tašta je bila prelepa kada sam je video, kao prvog dana kada sam je upoznao i izgledala je veoma srećno. Uzela me je za ruku i rekla: ’Nije tvoje vreme, ne treba da budeš ovde. Ima još stvari koje treba da obaviš – seća se Brajan.

Medicinska sestra koja je tada radila u bolnici, rekla je da je prava sreća što je srce bilo bez funkcije 45 minuta, a da to nije ostavilo nikakve posledice.

Brajan, s druge strane, kaže da mu je ovo iskustvo promenilo mišljenje o životu posle smrti i sada je ubeđen da život posle smrti postoji.