in

Ovo je NAJŠOKANTNIJA i NAJEKSTREMNIJA TETOVAŽA IKADA: Ćerka joj je ostala ZGROŽENA nakon što je uočila, a odmah je prepoznala SVRHU I ZNAČENJE!

Ova 34-godišnja influenserka tetovirala je na nadlaktici lenjir. sSigurni smo da već imate pretpostavku da lenjir nema nikakvo simboličko značenje. Trejsi je ovo uradila kako bi mogla da izmeri dužinu polnog organa muškarca sa kojim se viđa.

“Muškarci traže da zadrže moji donji veš, pramen kose ili da im šaljem provokativne fotografije. Sada  ja želim da merim veličinu polnog organa.”

Otkrila je i da prijatelji misle da je tetovaža ekstremna i šokantna.  Mnogi su prokomentarisali da je potpuno neprimereno pitati muškarca da izmeri penis, ali Trejsi smatra da će joj baš ova tetovaža pomoći u životu.

Trejsi je inače samoproglašena zavisnica od seksa, ali i majka dvoje dece. Trejsi inače zarađuje i tako što deli i prodaje svoje provokativne fotografije na “OnlyFans”  ali tvrdi da njena nova tetovaža nije  tu da poredi ili ocenjuje muškarce na osnovu veličine njihovih intimnih delova. Ona je na snimku pokazala i kako ovo izgleda, ali je koristila obično povrće.

Ona je objasnila: „Znam da se neki muškarci mogu osećati nesigurno u vezi sa devojkama koje procenjuju veličinu i učinak njihove muškosti, baš kao što bismo se i mi devojke osećale potpuno isto. „Ali za mene, saznanje o veličini ne znači da ga osuđujem ili poredim sa drugima, već sitniji detalji čine ovo iskustvo još uzbudljivijim . Mama dvoje dece je dodala : „Svako je jedinstven i dolazi u različitim oblicima i veličinama i ta individualnost je ono što je tako divno.

 

"Stalno me OSUĐUJU zbog toga":  Ljudi ŠOKIRANI njenim ponašanjem, majka radi potpuno NEZAMISLIVU stvar svojoj ćerki!