in

Osvanuo OGLAS koji je uzdrmao REGION: Ovako poslodavac traži DEVOJKE koje za dnevnicu od 3000 dinara IZVLAČE gostima pare u klubovima

Danima već društvenim mrežama kruži oglas za posao koji je objavio jedan noćni klub u Dalmaciji. U oglasu poslodavac traži od devojaka da budu nasmejane, vesele i pre svega oskudno odevene, ako žele taj posao.

Printscreen/Twitter

 

Printscreen/Twitter

 

Printscreen/Twitter

 

Ovaj poslodavac navodi da je “dress code” obavezan, ali je to daleko od pristojnosti. Ovde je jedino bitno da devojka što više istakve svoje obline i dovede sebe do granice vulgarnosti kako bi privukla što više pažnje i na taj način zadržala goste. 

Njegova pravila su, da crna boja nikako ne dolazi u obzir i da je potrebno oblačiti što kraće suknje, duge štikle i topove.

Kosa mora da bude ravna ili skroz kovrdžava, leđa ravna i dobro našminkano lice. 

Devojke moraju da flertuju sa gostima, kako bi dobile što više pića i na taj način zaradile za sam lokal. One moraju da nateraju goste da im plate minimalno pet pića. 

Ne smeju da piju ono što gost već ima na stolu, jer klub od toga ne zarađuje već moraju da nagovore gosta da im kupi drugo piće.

Radno vreme je svako veče od 22 do 3 sata, svih sedam dana u nedelji, satnica je 40 kuna (630 dinara), a rad se obavlja na osnovu studentskog ugovora.

Nema grupnih odlazaka u toalet i boravka tamo, nema sedenja, nema korišćenja mobilnih telefona u privatne svrhe, piše u oglasu.

Sve do detalja piše i upustvo za slikanje i snimanje u klubu. Devojke moraju da uvuku stomak, ruku stave na kuk, spuste bradu, i grudi stave u prvi plan.

Shutterstock

 

Za sve slike pre nego što objave, prvo moraju da pošalju u njihovu privatnu grupu kako bi sve bilo obrađeno u fotošopu i sređeno do savršenstva.

Ono što je zaista tužno i veoma skandalozno jesu komentri pojedinih muškaraca ispod ove objave. Određeni su podržali i rekli kako one makar naplaćuju skidanje, dok je velika većina bila grožena ovim oglasom, što i uliva neku nadu za ovaj svet.

Istina je da ovakve ponude kruže oduvek i da određene devojke sa trenutnim problemom u takvom radu vide spas. Ako se bude podigao nivo svesti kod građana, na ovakve oglase se niko ne bi javljao i samim tim bi takvi “poslodavci” propali zajedno sa svojim mutim poslovima.

Ovaj ogas je primer kako i na koji način se iskorišćava žena i njeno telo zarad nekih ličnih materijalnih ciljeva. 

BONUS VIDEO