in

Ostavila muža za samo 3 minuta: Jedna rečenica im je uništila brak!

 Svetske medije je nedavno obišla vest o jednom od najkraćih brakova svih vremena. Naime, par iz Kuvajta je rešio da se razvede za rekordna tri minuta nakon što su proglašeni mužem i ženom, a sve jer je mladoženja ismevao svoju nevestu dok su napuštali ceremoniju venčanja. Jedan njegov nepromišljen komentar je bio presudan za to!

Nakon što je matičar sklopio brak, par se okrenuo da izađe iz zgrade suda, ali se mlada saplela. Novopečeni suprug joj je tada navodno rekao da je glupa jer je pala, na šta se ona toliko naljutila da je zahtevala da njihov brak prekine istog trenutka.

Sudija se složio sa njenim zahtevom, pa je poništio brak samo tri minuta nakon što ga je prvobitno sklopio, prenosi lokalni Q8 News.

Shutterstock

 

 

Mladenci zapravo nikada nisu ni napustili sudnicu kao muž i žena, a veruje se da je ovo najkraći brak u istoriji Kuvajta. Hit priča je goruća tema i na Tviteru, gde mnogi veruju da je nesuđena nevesta uradila pravu stvar.

Sledeći komentari potvrđuju navedene stavove: “Brak bez poštovanja je osuđen na propast od samog početka”, “Ako se tako ponaša na samom početku i bolje je odmah ga napustiti”.