in

Nikada više noću skočiti u OVO: Turista posetio JADRANSKO primorje, pa ostao ŠOKIRAN, a njegov snimak je izazvao HAOS na INTERNETU

Mnogi su imali neprijatna iskustva na raznim plažama i tokom godišnjih odmora, ali je jedan TikToker izazvao je veliku pažnju na društvenim mrežama zbog neprijatne situacije koju je doživeo u Hrvatskoj.

Naime, TikToker je podelio je snimak neprijatnog iznenađenja koje ga je čekalo u moru u Hrvatskoj. U snimku je opisao situaciju u Jadranskom moru koja ga je prilično šokirala.

„O moj Bože, o moj Bože… Ne mogu, ne mogu da govorim. Ne mogu da verujem šta sam upravo video svojim očima. Očima. Brate, ja sam u Hrvatskoj. Rekao sam sebi, “Biću avanturista. Biću Ber Grils. I tako sam skočio u more. Brate, puno je jahti. Ja sam tamo, plivam kao meduza, tamo sam, hladim se kao delfin“, počeo je u videu.

“Brate, sledeće što vidim… Kaka, brate. Mislim, kakica ide prema meni. Pliva prema meni. Ne mogu da dišem! Neko je imao drskosti , petlje da bude u istom moru sa nama… Vidi koliko je brodova ovde. Neko se namontirao i vršio nuždu u moru. Čak sam video i kukuruz u kaki, ​​brate. Kukuruz!”. Nikada me više nećeš videti da uskočim u ovo! Nikada!“ Video je postao viralan i sakupio preko pet miliona pregleda i 930.000 lajkova, a mnogi korisnici su se smejali njegovoj nezgodnoj situaciji. „Lmaoooooooooooooooooooooooooooooooooooo kao dobrodošao u Hrvatsku“, prokomentarisao je jedan korisnik, dok su  drugi korisnici šalili na račun njegovog izgovora.

 

Svakako video je ajko simpatičan, iako ovakve nezgode mogu da vam se dogode na bilo kom mestu.